Pensionärsföreningen If Väst

Förmåner

Som pensionär från If har du tillgång till flera förmåner.
Här kan du läsa om dessa.


Personalrabatt

Pensionär från If får personalrabatt på alla privata skadeförsäkringar i If. Livförsäkringar och företagsförsäkringar är undantagna.
Har du gått i pension och ser att du vid nästa förfallodag inte längre fått personalrabatten kontaktar du Kundservice och ber dem lägga på personalrabatten igen enligt avtalet som heter IFPEN.
Kundservice tel.nr är 0771-655 655

Rabatten gäller för dig och alla i ditt hushåll som har samma folkbokföringsadress som du. För att If ska veta att du vill ha rabatten och vilka dina familjemedlemmar är måste du se till att de blir sammankopplade med dig i Ifs kundsystem. Hör av dig till kundtjänst på telefon 020-655 655 eller maila till kundservice@if.se.

Du kan inte få rabatt genom flera avtal samtidigt. Det innebär att om du redan får rabatt genom ett annat avtal, t.ex. SBC eller för medlemmar i Sveriges Bostadsrättscentrum, måste du välja rabattalternativ. Antingen Ifs personalrabatt eller rabatt genom något av dessa avtal.
Om du samlar flera försäkringar och blir If Plus-kund får du både personalrabatt och If Plus-rabatt.

Hör av dig till kundservice om du vill veta mer!


Konstföreningen

För att gå med i Konstföreningen i Göteborg skickar du ett mail till
Helen.strandberg@if.se eller Eva.eliasson@volvia.se.
Vi lägger in dig i vårt medlemsregister (med din mailadress) och du kommer att få samma information som övriga If-anställda får när det dyker upp någon nyhet från föreningen eller när vi kallar till årsmöte.

Medlemsavgiften hos Konstföreningen i Göteborg är 500 kr per år. När medlemsavgifter är betald är du medlem.

Betalningsinfo för medlemsskap:
- Bankgiro: 5023-1737
- Uppge fullständigt namn samt NS301261601177 i meddelande.

Det är viktigt att det står rätt referens på betalningen för att vi ska kunna placera pengarna.
Sista inbetalningsdatum är den 30 September varje år. Betalar du i år (2017) innebär det att du är med i utlottningen som sker i början av nästa år. Du måste själv hålla reda på när betalning ska ske. Du kan betala när som helst under året bara det sker före den 30 September.
Så snart vi har köpt in konst till kommande utlottning kommer vi att meddela detta i den inbjudan du får till årsmötet. På årsmötet sker även utlottningen.

Varmt välkommen till vår konstförening!